Dit vinden andere klanten van ons!

Jouw mening vinden wij belangrijk, daarom stellen wij het zeer op prijs wanneer je een review schrijft.

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 63 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Rated 5 out of 5
12 oktober 2021

Leuke knotband voor mijn dochter besteld. Fijn dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Ook leuk dat er een verassing bij de bestelling zat en een kaartje met persoonlijke tekst.

Gea
Rated 5 out of 5
11 oktober 2021

Fijne ervaring met Equistitch! De bestelling was snel in behandeling en de uiteindelijke resultaten van mijn hoodie en polo zijn super! In de toekomst zal ik zeker nog eens wat laten borduren bij EquiStitch!

Djenna
Rated 4 out of 5
9 september 2021

Goede service. Goede bereikbaarheid. Jammer dat niet alle kleuren halsters in voorraad waren en ook niet op korte termijn beschikbaar waren. Verder goede kwaliteit.

Karine
Rated 5 out of 5
9 september 2021

Hier een bestelling gedaan van een halster met naam en ik wou graag een hoefijzer erbij op.
Dit was geen enkel probleem en het is super mooi geworden.
Het contact ging ook heel fijn dus dit is echt een aanrader.
Nogmaals bedankt !!

Jurriena
Rated 5 out of 5
9 september 2021

Binnen de verwachte levertijd ontvangen en mooi resultaat. De paardensnoepjes erbij zijn ook een leuke verrassing.

Elze
Rated 5 out of 5
20 augustus 2021

Halster keurig ontvangen …ziet er erg leuk uit …mooi gemaakt en kleine attentie er bij altijd erg leuk

Miranda
Rated 4 out of 5
19 augustus 2021

Bestelling is wat we er van verwachtten. We hadden twee halsters besteld met naam op. Tiental dagen later geleverd. Keurig verpakt en de kleine attentie (paardensnoepjes) vond de dochter heel fijn net als het handgeschreven kaartje.
Klein minpuntje: het zou leuk zijn mocht je in het bestelproces de verschillende lettertypes visueel op zo’n halster kunnen zien. We hebben twee verschillende lettertypes genomen en vinden het “comic sans” lettertype niet zo duidelijk. Mss als er een tool voorhanden was dat we een etere keuze hadden gemaakt.

Stijn Cottry

Antwoord van EquiStitch

Beste Stijn, bedankt voor de review. Het is zeker een goed idee om de lettertypen visueel te laten zien op de website. Ik ga er mee aan de slag. Groet Petra

Rated 5 out of 5
2 augustus 2021

Super mooi resultaat van mijn bedrijfsnaam en logo op een bodywarmer.
Echt meer dan tevreden

Kim van santen
Rated 5 out of 5
26 juli 2021

Super mooi geborduurd en het halster past perfect

Stephan
Rated 5 out of 5
25 juli 2021

Snelle levering en goede kwaliteit

Rianne